pertanyaan

saya gugur da sebulan bila try pregnacy test baru naik double line samar . nie yang baru ke atau yang lama ye . siapa tahu ?

pertanyaan
2 Balas

maaf nak tanya sis...lepas gugur sis bersama suami bila yer...sebab saya gugur 3.2 ari tu... was2 bila masa nak bersama suami

3y ago

tq sis. ada yang kata sebulan, ada yg kata 40 hari baru boleh bersama. saya dah kering darah hari ke 15 tapi was2 nk bersama. sekarang dah masuk hari ke 21