Nk tanya pasal test mengandung

Saya fkir line mcmni mengandung sbb tnya ramai org kata mengandung slps dua hari drpd test tu saya mai period.ADAKAH SAYA MASIH MENGANDUNG???saya sendiri pun keliru,harap ada yg membantu

Nk tanya pasal test mengandung
18 Balas

kalau dah datang period, susah nk ckp still mengandung. apa pun check dgn doktor utk kepastian.

Dr ada pesan asal upt positif je kalau lepastu ada darah keluar kena cepat2 pergi hospital

sy pernah mcmni, double line samar xlama period.. ad yg kata chemical pregnancy..

to bkn period p keguguran sndri sis..ny kali kedua alami

Dua line baru mengandung.Conform.1 line tak mengandung

tapi slps test ni saya period,tu yg sya pelik.

2y ago

awak mengandung mai period ke?

ada ja period tp preg

2y ago

salam kak sy iffa blh ay nk thu kos spnjang di hta? sy pengalaman spt akak anak hampir sebulan dan masih di nicu. mohon bantu sy kak utk sy bertanya 0172234955 ni number sy🙏🏼

period tu