Kulat susu

Hi saya first time mom. Dulu saya bf + fm tapi skrg susu saya dah kurang and jadi baby mmg fully fm je 🥲 saya perasan lidah dia lekat putih2 sampai dah taknak susu lagi dah. Mungkin sebab tu kot. Jadi saya cuba bersihkan tapi tak keluar. Apa perlu saya buat?

10 Balas

tgk tebal mne.. memg ade jenis yg susah nk hilgkn dgn kain+air suam.. klu sis da cbe beberapa hri & xde prubahan, bawa baby ke klinik refer Dr.. x nak la smpi effect baby mnyusu kn..