kulat susu ke ? lidah camni .

kenapa lidah anak saya jadi camni ekk ? 2tahun lebih minum susu fm .. kulat susu ke ?

kulat susu ke ? lidah camni .
3 Balas

awkkk..dya susu fm ka..awk try tukar puting dya..size puting dya isap pn bleh jdi jgk..sbb ank sya pn mcm niy..lps tukar size puting botol susu dh oky

11h ago

haah fm ,, yeke sbb puting ? ok ok try tukar .. tq 🫰🏻😘

anak ada mslh g6pD tak ek?? kalau ada .kekdg sbb alahan blh jd mcmni juga..better puan rujuk pd doktr pakar kanak2 .mg ank puan cpt sembuh. aamiin

2w ago

xpasti laa ,tapi anak takda rasa sakit , makan minum susu ok ,, cuma risau gak takut sakit , tq mommy 🫰🏻