hii mommy

Saya first preggy ni, sekarang baru masuk 6weeks. Saya nak tanya boleh ke naik kereta lama2? Maksud nya berjalan jauh. Tq mommy♥️

2 Balas

Sy dulu siap driving sendiri seorg lg jalan jauh blik kg🤣, but setiap kita berlainan pembawaan, sekiranya sis dlm awal trimester ni okay, kurang alahan tiada masalah, yg penting kita jaga pemakanan, elakkan angkat yg berat2, dan paling penting jaga emosi kita, jgn stress2 d awal2 kandungan k.. stay positive n good luck..

Saya 6 bulan drive Kuantan-KL. cuma sakit belakang sikit la. Sbb berlama dalam kereta.