hi 😊 nak tanya, siapa pernah kene GBS positive. klo injection antibiotics tu sakit tak ?

Saya first mom, gbs positive. nak tnya klo injection antibiotics tu sakit tak ? n mcm mna gbs ni boleh hilang 😥 sy risau klo trjdi apa2 kt baby, doakan sy dan baby kuat n sihat2 selalu, n doakan sy mudah bersalin bulan 11 ni. tq semua

3 Balas

tak ingat dah sakit ke x injection tu sbb time tu contraction lagi sakit,plus sy demam..baby on antibiotics selama 5hari dkt nicu(skrg sihat da 3tahun)..doa yg baik2 insyaAllah..buat masa skrg jaga hygiene miss v kita,kerap tukar spender/panty liner dan mesti kering..sy pun makan yogurt jgk utk kurangkan keputihan...skrg tgh 2nd pregnancy,hopefully baby kita keluar sihat la ye..aminn

2y ago

bby awk kene tahan nicu berapa hari ? . skrng bby awk mcm mana ?..