Tips hilangkan gbs please😭

Saya 6/12 haritu ade bleeding dan baby mengeras lame saya pergi hospital dr ckp sy positive gbs dr ade bagi antibiotics dgn cucuk dexa for baby time kat hospital tips mummy ii kat luar sana mcm mane nak hilangkan or kurangkan gbs ni please baby sy baru 29 minggu dr ckp gbs ni bahaya baby bole lahir awal🥲 #firstmom

2 Balas

sy pon ade gbs waktu 1st trimester. doc bg antibiotics dgn ubat bwh. alhamdulillah dah ok skrg, tp tk tau la time beranak mcm mne. just doa yg baik2 jela. Just kena jaga kebersihan bwh tu sis. n sis try amalakn yogurt plain, kalau x pon yogurt plain campur dgn berries. sbb ade certain mommies amalkan yogurt plain n sy pon mcm tu juga. sis jgn berfikiran -ve, insyaAllah baby sis lahir cukup due. doa baik2. sbb sy pon ade kwn2 juga diorg ade gbs wktu bersalin n dorg bersalin cukup bulan. just baby dgn mommy kena on ubat jela utk hilangkn gbs tu. doa yg baik2 n jgn overthinking tau

5mo ago

Terima kasihhh bagi tips🤍🥹

nak tahu jgk