tanda awal mengandunģ

saya first day period adalah pada 13/2 dan saya dan suami telah bersama pada 29/2...seminggu lepas itu saya mengalami rasa loya sangat rasa nak muntah nak tekak pada malam hari..selepas itu saya sudah tidak merasai lagi..pada 13/3 saya telah keluar darah haid..dan sekarang saya merasakan senak di bahagian perut dan nak berdiri atau berjalan sukar bagi saya..walaupun selepas sapu minyak angin..sakit akan hilang sekejap tetapi akan datang balik..walaupun sekarang saya tengah period..adakah ini tanda2 saya akan menjadi seorang ibu??

1 Balas

better check upt or pergi scan . sbb tanda2 ni tak boleh pakai sangat . kadang sbb hormon or pemakanan .