Tanda tanda nak pregnnt ke??

Last period 04.02..prtghn bulan 2 kluar darah tompok2 macam tanda2 nak period..tunggu punya tunggu tapi tak period juga..n then masuk bulan 3 msih tak perod..da lwat 5 hari..cek upt hmm -ve..tapi asyik lapar je..perut rasa berkeroncong je masuk angin

1 Balas

Kemungkinan sis pregnant. Sis check time subuh2 using the pregnancy test yer. Around 5 or 6am bgtu. Prly air kencing dri bangun tidur ehehe. Kalau x pun sis pergu jmp doc mnta penyesahan. Tc