Nak Tanya adakah Saya pregnant?

Saya last period 13 march - 16 march tapi period last month datang awal dari date sepatutnya, lps period Ada bersama dgn suami, tiba2 seminggu ni macam sakit dkat breast, tak leh nak pegang bila pegang rasa sakit, asyik rasa loya, adakah ni tanda2 pregnant? #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

2 Balas

Nak check upt skg pn bley tp tkot confuse la klu line naik samar sgt, better tggu ble period delay bru test..

dah cuba check upt ke

1mo ago

Date next period 8 April, dah blh try check upt ke? Atau kena tunggu miss date period dulu