PENDARAHAN

Saya esok 6 minggu.. Tadi ada pendarahan.. Terus pergi klinik.. Dr scan tak nampak lagi.tapi rahim tebal... Dia bg ubat duphaston.. Nak tanya.. Siapa ada pengalaman pendarahan.. Macam mana darahnya..? Risau pulak.. Huhuh

2 Balas

Sy masa 4w ada bleeding tapi jd sehari je dia keluar mcm lendir warna merah sikit sangat..pegi klinik terus DR buat scan dari bawah & alhamdulillah dah nampak kantung balik tu klinik bg ubat kuatkn rahim insyaallah harap ada rezeki kita sama2

Pdrahan sis mcm mna drh fresh ke spotting coklat2....sbb bleeding msa prgnnt xnormal sbnrnya...