Due 26/6 dah turun darah/lendir coklat

18/6/2024 turun setitik dua darah , tapi tak sakit , pergi hospital check dah 2cm , doktor bagi balik relex dulu , 19/6/2024 keluar lendir coklat , tak sakit jugak , masih relek tapi taknak pergi hospital sebab tak sakit . Nanti kena paksa bersalin pulak 🤣 jadinya sekarang tunggu lah contraction datang dulu … harap esok dah boleh bersalin insyaallah . Lama lama dalam perut buat ape anakku .. meh keluar ke alam dunia ni 🤣

2 Balas

awk kita smlm ada kluar leaking hri ni kluar drh coklat dngn lendir skli ,tpi tkde rsa skit nak prgi hsptl tkt kena sruh balik 🥲kita pnya due 26/6 jugak

2w ago

Klu air ketuban dh leaking wlaupun xde contraction mmg kena g hospital dh sis.. bhaya utk baby..u dh kena bagi antibiotik dh klu bukaan blm sesuai utk bersalin

bestnya sdh ada tanda2, due sya 28/6 , tapi sebab sya ada GDM 27hb mesti serah diri klw blm ada tnda.