Ada ke yang due bulan 12 😊

Saya due 11.12 nie ada ke yang hampir2 due dengan sy? Semoga Allah permudahkan segala urusan kita bersalin dan semuanya berjalan lancar. Allahumma aamiin

66 Balas

Siapa due bulan 12....jom share pengalaman dan simptom2 yang korang hadapi sekarang?? Macam saya.... 1) sakit dekat celah kelengkang 2) perut mengeras kdg2 sakit kdg2 tak (harini igt nak pegi klinik check) 3) baby menendang kena tulang rusuk. 4) dada rasa sakit 5) kadang2 bila baby gerak bahagian ari ari tu rasa mcm nyilu. Yang lain pula mcm mane?? Hehe

3y ago

sama. nak jalan pun dah perlahan. nak bangun susah