Ttc 3 tahun

Saya doakan semua yg belum dikurniakan zuriat semoga dikurniakan zuriat satu masa nanti. Saya juga pernah berada di tempat yg sama menanti zuriat bertahun tahun dan Alhamdulillah Allah telah izinkan tahun ni. Jgn stress dan jgn pernah putus asa. Saya ada masalah lebih berat badan, period tak teratur dan suspect pcos. Walaupun period berbulan bulan tak datang jgn sangka tak boleh lekat. Boleh dgn izin Allah. Jgn give up tau! ❤️

5 Balas

Amen sis.. saya dha nak 2 tahun dah.. moga Tuhan makbulkan doa kita..

Ya betul tu. Don't give up

Aminn..

Aminnn

Amin