Overdue

Saya dh overdue 5hari hari ni. Sepatutnyee bby keluar 17.6.2020. Hari ni dh 22.6.2020 bby still x nk kuo n still xde tanda2 nk bersalin. Sedihnyee bile tgk Kawan2 yg tarikh lambat dari kite pun dh bersalin awal. Klu xde tanda2 jugak. Esok 23.6.2020 kene tros masuk wad. 24.6.2020 doktr akn bagi ubat induce pakse bby keluar. Doakn sy kuat n dipermudahkan bersalin.

1 Balas

Semoga dipermudahkn urusannya sis.. sya pon tngh menunggu jgk ni.. blom ada tanda lg nk bersalin

4y ago

Aminn wc🤗