doakan saya hamil

Saya dh late 5hari dh cek testpack guna strip...tp blom ada garis 2?...doakan saya positif bln ini yea mommy2...aamiin

72 Balas

Nak ngandung x boleh stress2. Based on pengalaman saya. Dulu saya pon mcm ni. Tiap2 bulan cek. Lpastu, Sya stop fikir pasal anak. Sebab mungkin belom rezeki lagi untuk saya. Sya jalani hari2 mcm biasa. Time bersama pon enjoy je. X pyh pikir sebab nk ngandung. Yang penting doa. Saya doa nk ada baby sebelum anniversary saya. Alhamdulillah, di kabulkan. Makan kena jaga. Semoga awak pon merasa pengalaman mengandung dan ada baby juga ye. Insyallah.

Sy fhm sis.. Smpai ada yg sindir bila lg nak dpt anak. Masa tu baru je kahwn kot tp dh kena mkn sindiran org. Hmm.. Sy pun positif je la dan mls pedulikan dorg. Byk2kan berdoa sis.. Dlm berdoa tu kita bt usaha sehabis baik.. Dgn izin Tuhan, Dia akan bg juga buah cinta dlm rahim tu ♥️💪🏻💪🏻💪🏻🙏🙏🙏🙏

5y ago

Betol sis...hati yg sado kdg2 rapuh jgak bila slalu kna tnya hal anak...😣...inshaAllah..kalau rezeki ada...hrp2 dpermudahkan ...aaminn

sy pahm perasaan awkk.. sy lpas nikah 4buln alhmdulillah mengdung.. tpy anak meggl 8buln dlm kndungn.. 😫😫..tpy sy xpenah putus doa untuk ad rezeki lagi n merasan lagi mngdung.. Alhamdulillah penntian 2 tahun lebih sy mngdung blik.. sekrg dh 6 buln lebih dh.. lagi 3buln sy besalin.. doa kn sy degan bby sehat yer..

5y ago

Smga dpermudahkan urusan sis...tahniahh...doakan sy ye

aaminn..smoga ada rezeki sis n suami utk dpt cahaya mata.. pedulikan apa org kata..sy dlu pun lambat gak nk dpt bby.. smpai nk g umah sedara mara pun malas..balik je nangis dgn mulut longkang diorg cakap sy mandul..perancangan Allah tu lebih baik drp yg kita nak.. alhamdulillah skrg dh pregnant ank ke 2..

5y ago

Wahh..tahniah sis...doakan sya ye...aamiin

Insyaallah tapi jgn terlalu berharap sgt buat rileks je nnti takut sis sedih PLK bila xde lagi..jgn jadi MCM sy kerana terlalu berharap hari2 bli test upt nak tgk ada Line dua tak tapi Smpai Skrang xde lagi rezeki sy.. semoga kita semua diberikan rezeki zuriat aminn...

5y ago

Aamiin...smoga kita sama2 diberikan rezeki anak...

Saya first time lewat period sampai 7 hari. Test upt negative. Saya tunggu lagi minggu ke 2 cek upt positive. Alhamdulillah.. Tunggu lewat period 2 minggu, try test upt balik.. InshaAllah ada rezeki sis.. Aamiin..

Sy msa period lewat 3 ari test upt -ve... Pastu dh 5hari lewat, alhamdulillah test2 +ve... Smga allah makbulkan doakan sis... Aamiin3

Inshallah, tp sy sarankan buat test waktu subuh sb hormon kita tgh byk waktu tu. InshaAllah ada nt. Amin

5y ago

Mkseh sis...aamiin

Sy pun single line sis. Doakan sy juga ye semua. Moga dikurniakan zuriat tahun ni. In shaa Allah, amiin

Insya Allah .. ada rezeki nya sis... doakan sye juga ye... sye pun late period 5 hari jgk...

5y ago

Aamiin...smoga sama2 dpermudahkan...