doakan saya hamil

Saya dh late 5hari dh cek testpack guna strip...tp blom ada garis 2?...doakan saya positif bln ini yea mommy2...aamiin

72 Balas

aaminn..smoga ada rezeki sis n suami utk dpt cahaya mata.. pedulikan apa org kata..sy dlu pun lambat gak nk dpt bby.. smpai nk g umah sedara mara pun malas..balik je nangis dgn mulut longkang diorg cakap sy mandul..perancangan Allah tu lebih baik drp yg kita nak.. alhamdulillah skrg dh pregnant ank ke 2..

5y ago

Wahh..tahniah sis...doakan sya ye...aamiin