Pertanyaan

Saya dh 6bulan tapi perut stay tak nampak . Macam tak pregnant , kadang risau jugak . Bila tanya doktor , doktor kata normal . Normal ke eh ?

17 Balas

normal sis,mmg ada org yg jenis mengandung tapi tak nampak perut sangat. mungkin sis jenis bertubuh kecil. kalau org dulu² kata jenis perut nipis,kalau mengandung mmg tak nampak perut. tak pasti plak saya 🤭. jangan risau ea,yg penting bby sihat dan aktif 🥰. dan lagi ada yg saya baca,perut tak besar masa mengandung tapi bila lahir berat bby dekat 4kg.