Details Scan

Saya dh 32week . Dari Awal pregnant saya teringin nak pergi details scan kt swasta .. sbb scan kt kK tak memuaskan saya .. Dah 2 kali saya cakap kt Husband dan 2 kali to jugax laa dye berjanji nak bawak g scan details .. Smpai ke harinie takde pun dye bwk .. saya siap tunjuk lagi gambar scan kt Kk time 28week yang tak nampak ape .. kecewa sgt dah berjanji tapi tak tunaikan pun ... ????

2 Balas

Cuba berbincang elok2 dgn husband. Maybe dia ada kekangan yg dia x berbincang. Sabar k sis

Sabar sis.. Doa baik2 jek bby shat dlm perut tu.. Jgn sedeh2 yea.. ❤️