Barang Baby First ...

saya dh 27 week tapi masih tak beli lagi barang² baby n mommy .. ade ke sape² macam saya ?!

24 Balas

Sy 7 8 bulan baru start mencari. Tp awai2 tu mcm2 la list dh buat. Hehe

5y ago

List dlu. 6t senang nk cari.

Sy beli sket2 je.. sbb baju ank yg 1st elok lagi.. tunggu basuh je...

5y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan sis yew... nnti try usha2 kt shopee..baju baby kt situ pon murah2 dan comel2

Sye dh 37 minggu bru beli terus pack semua barang.. Huhu

dh boleh beli brg sikit2 dah sis..☺ sy pn bli lmbat..

Ada je . Sy pun bli skit2 sbb lbh suka bli last mnit

Sy da bli sikit2,takot bersalin awal skrng da 30 minggu

5y ago

Tahu takpe, awak bli je yg mana penting dlu.. Takot jgk kan kita bkn tahu bila bby nk klua..

sy dh 31 week same 1 ape xbeli lgi brg2 bby😫😫

5y ago

aminnn😌😌

saya beli brg masa 36weeks😂tapi memang letih la

5y ago

ye..takpela..sis boleh beli sikit sikit dulu..kalau sekali gus memang letih sis..

Sy beli masa kandungan 32w.

Beli lh wolopon sikit2..

5y ago

nak tgu sale jugax sis .. sbb husband sorg je bekerja ..