Bleeding 11 week Nak tanye ni normal ke atau tidak normal

Saya dh 2 hari bleeding keluar warna coklat bile check doc cakap okey jantung baby. biasa nye bleeding awal kehamilan ni sampai berapa hari yea ni saya pregnant anak first

2 Balas

pregnant masa 11week x normal. boleh pegi emergency terus. boleh threaten misscarriage. kalau implantation bleeding masa awal² pregnant je. mommy kena byk bed rest.

2y ago

selalu mmg doc dkt kk akan ckp kalau bleeding terus pegi emergency. sbb bleeding masa pregnancy x normal. ckp je sakit perut + bleeding.