Adakah saya hamil

Saya delay period dah 3 hari..adakah saya hamil? Pagi tadi saya cuba check dan ini result ..

Adakah saya hamil
34 Balas

Tahniah.. Positive tuu tapi try lagi dalam 3hari yee.. Kalau dah pekat. Lepas 2minggu dah boleh gi scan.. Kalau nak buat buku pink nanti seelok2 yee lepas 8week ke atas. Sbb masa ni baby dan kantung dah nmpk. Banyakkan berehat 😘

4y ago

Terima kasih..doakan saya yee..

Inshallah sis hamil sbb sy dlu pun line mcm tu gak.. was² jugak x tahu pregnant ke x.. then decide to scan kt klinik n alhamdulillah mmg btul pregnant.. skrg dh selamat melahirkan dah 🤭😁

4y ago

Aamiin ya mujib

Ye sis tapi awl lgi, cuba lgi selepas 3 hri lgi line akn smkn terang❤️congratulations doakn untuk i jgk ttc8 months

4y ago

❤️

Nmpk 2 line... In shaa allah pregnant... Cuba test upt 1 minggu lg... Tgk line makin clear ke x...

4y ago

Aamiin... Sy pn mcam ni mse mula2 detect pregnant... Sy guna upt kedai eco tiap2 hri cek sbb murah... Alhmdulillah naluri sy betl...

rasanya awk prgnant sebab ade double line cuma light je yg 2nd line tu...mcm sy memula pun macm tu

4y ago

😊

Yes, it positive...or u can repeat the test after 3-4 days to get better result. Congrates

4y ago

Noted..tqq ya

Positive.. Nk lgi terang line tu tnggu lgi sminggu pstu buat test lgi..

4y ago

Insyaallah aamiin..doakan..

Tahniah sis.sy dulu period delay 3 hri je .lps tu chek sy hamil

4y ago

Bila pergi klinik ye ?

In Shaa Allah... Congrats... T 7 Hari test lg... Mesti line terang

4y ago

Baik nanti saya test lagi..terima kasih..

Positive sis ... dah ada dh tuu.. lebih kurang sama lh kita .

4y ago

Alhamdulillahh..dah g klinik cek up ke?