Delay period 8 hari

Sy delay period 8 hari..tp check upt masih negatif..sy biase dtg period on time..2 minggu sblum tarikh period, sy ade cramp perut dlm 5 hari n brown spotting sedikit dlm 3 hari.. Tp skrg tiada simptom2 yg kuat mcm org hamil, cuma mlm jd badan panas dan pening kepala.. Adakah ini tanda sy hamil? #ttc3years6month #firstbaby

1 Balas

repear je upt. Selagi x period insha Allah ada rezeki. Kalau dh smpi sebulan x period, boleh ke klinik utk scan. Kdg sbb hormon.