mencari jalan penyelesaian untuk perlindungan bayi saya

Saya dayah umo dh 20 dan sy hamil dlm 32 minggu tp sampai skrg sy buntu kalau sy lahir di hospital nnti adakah ank sy akn diambil dan dijaga oleh jkm sbb sy mmg xmmpu utk jaga bayi sy buat masa ni.. Sape ii yg tau tlg bg pencerahan

2 Balas

Be strong sis~ Insya Allah.. malaikat kecil utusan Allah utk jaga kamu kelak.. semoga sis n baby sehat hendaknya.. please kuat utk baby sis.. pedulikan apaa org ckp.. please jgn dgr ckap org.. u kena kuat utk baby~ 😢

5y ago

Terima kaseh sis.. Insya Allah amin

Maksudnya takmampu mcm mne tu ?

5y ago

Sme sme dik