Pergerakan bayi

Hi. Sy tgh buntu.. Usia kandungan sy kini 20w. Tp sy blm merasakan gerakkan bayi.. Adakah ini disebabkan sy yg mempunyai badan besar yg memyebabkan sy blm blh merasakan gerakan bayi? Tlg sy mummy sekalian..#firstbaby #mommybuntu

1 Balas

mungkin baby dah bergerak cuma Pn tak sedar itu adalah pergerakan baby. Saya pun lambat tahu. Padahal perasaan tu dah lama rasa cuma confuse 😅

4y ago

sy pun 21w blm rasa prgerakan bby..#firstbaby risau jgn ckp la tp bila check KK, ada je heart beat bby