Alahan ke mcm ni?

saya dari semalam asyik muntah dan msuk mmbuang saja?.awal tu sembelit lpas tu asyik mkn mmbuang mkan mmbuang..muntah.mkn xdk la bnyak pun..lembik rasa nasibla suami ada kt rumah.tpi mkan xlalu mmilih jgk..off msak sbb bdan letih..mkanan apa bgus utk mgembalikan tenaga?..5 week

1 Balas

Sis makan buah. Air masak jangan lupa minum ya sis. Macam saya dulu alahan masa first trimester teruk sangat sampaikan bila doc check urine tak cantik salah satu sebab muntah teruk and air tak ada dalam badan. Susu try minum farm fresh or else tapi low fat.