saja nak berkongsi dengan mommies

hi mommies. .anak saya sblm nie minum lactogen. .seminggu sekali je mmbuang. .mmng najis dia lmbut je. .tp kita sbgai ibu ofkoz risau jgk kan. .so saya tukar susu enfalac a+. .alhamdulillah stakat nie mmbuang okay. . baru 3 hari minum da mmbuang. .mommies yg ade masalah anak sembelit or susah nk mmbuang tu try la tukar. .mne tau okay kan. .tp iye laa susu nie ikot baby jgk. .ade yg ssuai. .ade yg tak. .sy sje je nk share. .sbb sllu baca kat sini mnum lactogen anak smbelit n lain2. .moga membantu 😊#firstmom #firstbaby

1 Balas

Boleh tahu tak najis baby warna apa

2y ago

Kalau bby sy pula mnum enfalac tahi kuning kuning hijau, tak sesuai ke tu? Tahi cair