Brown spotting 18weeks

Hi mummies sekalian, nak tnya normal ke kalau asyik spotting color brown? Bila kencing tu dia keluar macam tali masa kita hujung2 period tu.. warna brown.. pegi scan klinik check baby ok tapi tak tahu sebab apa asyik jadi.. ke sebab baby makin besar makin tekan uterus jadi darah2 lama keluar?? #firs1stimemom

Brown spotting 18weeks
1 Balas

trus pntau...puan bykkn bedrest..jgn brdiri lm2 dan byk berjalan. rest je .buat sementara waktu puan puasa dr brsm dgn husben .mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

3mo ago

Aamiin aamiin, doakan ye