Buntu

Saya dan teman wanita telah melakukan outercourse dengan alat sulit sy dan dia hanya bertembung di luar(23/12/19) dan tidak pernah sekalipun dimasukkan ke faraj kemudian dia mengalami pendarahan haid biasa pada 30/12 iaitu sedikit awal. Namun pd bulan 2 haid beliau lewat seminggu lebih dan kami menggambil upt pada 6/2 dan test negatif  lalu haid dan cramp  muncul pada 7/2 tetapi pada 22/2 beliau ada sakit buah dada kanan yang hanya selama sehari shj. Pada bulan 3 haid datang tepat pada 10/3 bersama dengan pms sekali 4 hari sebelumnya. Tetapi pd 1 april beliau mengalami sakit perut bahagian kanan bawah pusat sehingga faraj terasa berdenyut hanya sehari Mungkinkah dia hamil.. Kami bertaubat dan 23/12 tersebut adalah kali yg terakhir kami berbuat perkara demikian

2 Balas

Cer wt upt lg skli.. ikot kn skrg perut da nmpk sikit lau gndung.. da taubat alhmdulillah..

4y ago

Sama2.. moga dipermudahkn segala niat yg baik.. aamin

kalau nak tau awal ngandung ke tidak , bagus buat urine test .