Pls tell me this is +ve 🥲

Saya dalam dilema, selama ttc 3 tahun. Kali pertama naik double line yang ditunggu2. Tapi rezeki saya samar2 mcm ni. Ade tak mommies dlm ni pernah samar2 mcm ni. And its +ve pregnancy? Or just my hormon tengah tinggi 🥲 1 st picture taken yesterday, and 2 picture (pink) harini.#firstmom#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Pls tell me this is +ve 🥲
42 Balas

saya rasa positive da ni sis 😍 kalau nak double confirm lepas seminggu test lagi, urine yg pertama lepas bangun pagi jangan makan atau minum dulu.