Pls tell me this is +ve 🥲

Saya dalam dilema, selama ttc 3 tahun. Kali pertama naik double line yang ditunggu2. Tapi rezeki saya samar2 mcm ni. Ade tak mommies dlm ni pernah samar2 mcm ni. And its +ve pregnancy? Or just my hormon tengah tinggi 🥲 1 st picture taken yesterday, and 2 picture (pink) harini.#firstmom#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Pls tell me this is +ve 🥲
42 Balas

Rasanya UPT ni sensitivity 25mIU kan puan. Cuba guna UPT yg 10mIU, confirm lagi terang. Tahniah puan. Welcome to the club ❤️

tahniah mommy. takpa mommy ni awal lagi. nnti kagi 2 week mommy repeat hi pt pastu mommy boleh jumpa dr untuk sahkan. tahniah mommy.

11mo ago

maaf typo. *lagi *repeat upt

Positif dah , kalau samar samar pun dah kira positif nanti repeat seminggu dua lagi confirm terang line 😘 congrats sis

sama mcm sy 2 minggu lepas test mcm tu lh.. minggu ni Alhamdulillah dh naik terang.. semoga ada rezeki di tahun 2024..

sy seminggu sebelum period test upt naik mcm ni laa.. lps tu tunggu period tak dtg bru check lagi.. alhamdulillah +ve

Klu samar2 ni dia masih baru lg… nnt dh 7 8 9 bulan dia pekat tiga batu boleh nampak ahhhh gituewww

11mo ago

Gitu lh awak sbb sy gatal2 pernah buat upt ni masa 7 bulan😂

cuba esok bangun pg first urine tu sis buat guna clear blue digital tu takpun dip n tell . moga ada rezeki untuk sis

11mo ago

Baiklah. Terima kasih menjawab soalan saya 🫶🏻 Amiin Allahumma Amiin 🤍

Kalau samar tp dlm gmbr mcm ni blh nmpk, InShaaAllah ada dh tu. Jgn lupa mkn folic acid. Jaga diri & emosi..

in sya Allah dh positif tu sis.. tggu 3 4 hri try test skli lg nah.. apa2 pun jga dri baik2 sis..

sy skg mengalami upt samar sy takut CP tahun lps pun upt mcm ni dh seminggu upt tetep samar