Baby prem 35week1day

Saya dah selamat melahir kan baby boy 35week1hari ❤️ Allah anak nak keluar awal 👶🏻

13 Balas

Alhamdulillah tahniah sis Sebaya dgn anak sy ..skrg 35 week juga hihi Due lepas raya😄 Selamat berpantang sis😊

2y ago

terima kasih awak

alhamdulillah ibu Dan anak sihat... tahniah sis .. Selamat berpantang... Saya due date raya ni..

2y ago

harap2 sempat raya dulu . hehe

Syukur Alhamdulillah. Semoga baby Dan Ibu sentiasa dikurniakan kesihatan yg baik 😍

2y ago

terima kasih awak jaga diri jaga kesihatan

selamat bunda...saya dah lambat 2 hari semoga positif hamil

2y ago

sekarang garis 1 merah 1gRis pink

Alhamdulillah,tahniah sis....selamat berpantang...

2y ago

hehe terima kasih

Alhamdullilah saya pun prem jgk 28week haha

2y ago

Alhamdulilah saya pulak malam.nie baru dapat stay dengan baby 😔 dah bersalin seminggu malam nie baru dapat tidur sama

Tahniah awk . Selamat berpantang ☺️

2y ago

hehe terima kasih ain

Alhamdulillah. Tahniah awak 😘

2y ago

terima kasih

alhamdullillah syukur tahniah. 🥰

2y ago

tq awak

alhamdulillah tahnia sist