Selamat Melahir kan

Alhamdulillah , syukur . selamat melahirkan baby semalam 26.09.2022 secara normal . Pukul 6:09 am , berat baby 2.9kg 🥰 . kalau ikut kan due 07/10/2022 tapi tu la baby nak keluar awal 38 minggu 3 hari 🤭 . #firstmom #firstbaby #babygirl

27 Balas

Alhmdulillah..Tahniah sis slmat brpntang..Sy bru kluar hospital smlam tpi dh kluar blik sb dktor ckp xde tnda2 lgi tpi jln dh buka 1cm tpi due lmbat lgi 10.10 mgkin bby xnk kluar lgi kot..

alhamdulillah selamat berpantang ye. sy tggu doc bg date serah diri. nervous lps 5thn jarak dgn pertama. mcm pertama kali je rasenye. semoga ibu2 yg tggu due yg lain dipermudahkan urusan ye.

1y ago

dh week ke berapa tu. sy skrg 35w.. ingat pg kk arini xde appointment lg. eh ade lg...

Alhamdulillah selamat berpantang sis,doakan kami yang tengah menanti hari melahirkan ni.due 25/10/2022..rasa mcm xsabar da tunggu tarik tu tiba..

syukur alhamdulillah sis .. sy due 13hb masi lagi menanti dengan penuh sabarrr 🤣 walaupun hakikatnyaa x sabarr nak jumpa org baru 😂

1y ago

semoga dipermudahkan semua nya untuk awak ya . mmg begitu la perasaan , ngeri bercampur dengan rasa tak sabar dan teruja 🥰

Sy due 21. Allahuakbar. Excitednya. 😁 Selamat berpantang sis. Semoga dilindungi Allah SWT sentiasa. Aamiin 🌹

1y ago

Semoga semuanya dipermudahkan ya utk awk & baby 😊

tahniah , due kite sme 7/10 tpy sy tak bersalin lagii , baby masih syokk duduk dlm perut 😅

1y ago

Terima Kasih ✨ . sy sebab 25hb tu da ada spotting lepastu sakit perut sampai ke pinggang tu yang serah diri . bila doc check laluan da buka 2cm .

Same sy pon due 12/10 ni.. hujung minggu ni doc nak buat natural induce.. xtau laa mcm mana nii nervous

Alhamdulillah... selamat berpantang sis. sy pun due 25/10.. harap sebelum tarikh tu dah beranak.😁

alhmdllh....slmt brpantng sis ...sya due 30.10.22 ank k4....xsbar rsanya mcm ank first ni

1y ago

smga dpermudahkn smuanya...amin²🤲🤲🤲🤲

tahniah sis.. due date sy 9/10 ni tak sabar rasanya... selamat berpantang ya sis 🥰🥰