Macam mana nak naik kan uri klu uri kat bawah?

Saya dah nak masuk 17 minggu tp doktor scan cakap uri saya kat bawah dan akan repet scan lagi. Cuma saya risau sbb anak pertama pn kena operate sbb uri kat bawah..ada peluang tak utk uri ke atas?ada cara tak?

2 Balas

Sama laa dengan saya . Saya baru keluar hospital warded 4 hari sbb bleeding (2nd time) . Bila scan uri kebawah. Dr cakap blh uri keatas kalau baby dh start besar and membesar. Cuma tu laa saya pun tak pasti. Now balik rumah mc 2 minggu and dtg lg repeat scan. Kalau saya bleeding lagi yes kena warded sampai bersalin. Saya kena kurangkan pergerakan je ni bedrest hmm. Risau jugaa blh ke uri keatas sbb anak pertama juga 😞

1y ago

Saya dah 18 weeks .