Minum air gula atau MGTT

Hi. saya dah minum air gula.. ok je. Tak de la teruk mana as ramai org claim rasa x sedap and bla bla ... takyah fikir sgt.. Tutup hidung then telan sekali jalan sampai habis.. In shaa Allah ok.. Rilex kan minda and one shot terus habiskan ya 😉

1 Balas

kak ipar sy bagi tips:minum sikit2..take your time.Rilex and chill.Insya Allah,semua akan ok.

4y ago

minum sikit sikit lambat habis pastu nnti asyik terfikir je .. baik minum terus habiskan bg saya.. tp pape pun ikutlah masing masing. tekak masing masing..pokok pangkalnya.. ikut lah keselesaan sendiri 😊