Hai mommy

saya dah masuk 33weeks 4day, jantina baby pun saya dah tau baby boi, dah buat persiapan kemas baju baby, tapi due saya 11/7 lepastu scan lagi balik 13/7 tak tau mana satu tarikh dia nak kluar nnti ?, kandungan saya baik" saja blum tau lagi berat baby, temu janji saya nnti 3/6 scan baby lagi jadi saya masuk 34weeks dah jadi bilang doc saya bole tnya sdh berat baby nnti hm xsabar nk tau sbb baby first kn ?. mommy ada pengalaman tak biasa nya baby boi kluar paling awal kn tak smpai 39weeks

1 Balas

xsemestinya sis. due tu sis ikut je saranan doc. dia lebih arif