Hai mommy blh share X berat baby dlm kandungan mommy semua 30w berapa?n baby dah masuk laluan ke?

Ingin tau pendapat

5 Balas

𝟸𝟾 πš–πš’πš—πšπšπšž πš™πšŽπš›πšπš’ πšœπšŒπšŠπš— πš‹πšŽπš›πšŠπš πš‹πšŠπšπšŠπš— πš‹πšŠπš‹πš’ 𝟷𝟸𝟻𝟿 πšπš–...πšŠπš•πš‘πšŠπš–πšπšžπš•πš•πš’πš•πšŠπš‘ πš‹πšŠπš‹πš’ πšπš•πš– πš”πšŽπšŠπšπšŠπšŠπš— πšœπš’πš‘πš

4w ago

skrg dah 31w dah masa 28 1200g je

30w takde scan. 28w last scan haritu berat 1120g. awal sangat nak masuk laluan sis. selalunya 34+w baru baby masuk laluan. itu pun kadang dia masuk keluar balik sebab space banyak lagi + tak ada contractions. kalau 2nd+ pregnancy lagi lambat, boleh jadi nak bersalin baru masuk.

4w ago

harap2 cmtu lah risau berat krg

bari ni scan 30w 1700g lebih. Dr kata normal. Nnt 32w bru cecah 2kg dr kata. Kepala baby mmg dah kat bawa sejak 28w hritu. Harap2 baby keluar ikut time. Awal seminggu je xpe. jamgan awal sangat. 😍

4w ago

hahah sis bernasib baek sbb baby berkerjasma yg sy siap doc suruh g cari askirm dgn makanan manis mkn dlu Lepas 15 minit scan blik ..ttp same sbb baby tido pastu tgn kaki atas muka lak Tu

Tdi bru blik jmpe nurse cek jntung smua kepala bby kt bawah tp dia ckp bnyk masa lagi dia nk pusing2 tp 36w nnti bru cek kepala kt bawah atau mcm mn kalau tk kene refer pakar

4w ago

sy ni doc ckp buat BG kite risau cmtu...padahal rmai Kate awal lagi

saya last scan 30week berat baby 1700g xthu berat ikut week ke x dr ckp okeyy je

1mo ago

berapa sis?