Tanya Jantina ?

hai mamy² nak tanya ni kepastian lagi ada yg pandai tengok tak sbb doctor takda explain ba kat saya jadi saya tak pasti dia cuma ckp baby boi jadi saya tak dapat tengok time dia kena scan cuma gambar nya sak saya pun tak pandai tengok, korang tau tak baby boii atau girl dlm gmbar ni sis pun x brapa pasti klu doktor tu kata baby boi ?

Tanya Jantina ?
13 Balas

if you want to know the gender, gambar scan ni tak boleh nak kenal pasti kalau boy or girl. if mommy nak tahu gender, buat gender scan tak pun ask for gambar scan dari celah kangkang.

Sis kena bayar lain utk scan gender scan.. Mungkin masa scan ni doc trnmpk burung dia.. So dia ckp boy.. Kalau nk gmbr gender scan, position dia lain..

Maaf sis..bg pandangan mata sy ...Skali pandang mcm part kepala bby n bdn😅tuk scan ni.. tp xtwla klu mata orglen nmpk mcm mane..maaf ea sis ✌

4y ago

tula saya hairan mcm mna doctor tu bole kata nampak sdh burung nya 😅

Dt gmbr ni , nmpk kepala n tulg blkg dia je. Biasa klu nk tgk jntina, msti view dari celah kelangkang dia, btween kedua tulang peha

4y ago

jadi xnmpk lagi la kn klu jantina sbb bdan nya sak la d nmpak sma kpla

wah...mcm ni gambar snap...sy pun xtahu nak tgk sis...maybe masa detect bahagian gender baby Dr x sempat nak snap pic tu...

Yg dlm gambar scan tu rasanya bukan part gender dia. Macam bahagian kepala dan badan. So tak nampak mana gender dia 😅

4y ago

Mungkin masa doc tengah belek2 baby dkt skrin tu dia nampak jantina baby kot. Yg print tu memang tak nampak bahagian jantina baby 😅

😂😂 ini kepala tulang blkg baby. Pandangan dari tepi... Sya pun x tau boy kah girl..

4y ago

Mgkn masa scan doc scan area bawah... Yg ni doc ambil atas badan. Nnt next scan minta doc scan jantina bg cnfrm.. tp klu doc blg boy mmg boy la tu

Tak nampak ni. Kene bagitau awal2 nak scan gender.

Kalau scan gender dia macam ni sis 😅

4y ago

saya skrg tnggal dgn mertua kat kedah sbb saya x pasti pula klinik swasta dsni brapa

Sis pun x reti nk tgk..x jelas sgt