Baby malu2

Hi mommy sekalian.. 18w2d try pegi scan kat klinik swasta, baby membelakang.. 🤣 🤣 Brpa week baru bole scan utk tau jantina? Ipar ckp bole nampak sdh.. Tp, mgkn baby tak bg tgk lg kn..

1 Balas

Ikut rezeki jugak. Kadang baby kepit kaki tk bg scan jantina ada sampai 30w scan pun tk nmpk nmpk. Kena minum/makan benda manis sejuk utk bg baby aktif sikit before scan. Sy alhamdulillah seawal 15w dah nampak jantina baby