Baby tak bergerak aktif

Saya dah masuk 28 minggu harini ,kebiasaannya baby saya bergerak aktif ,tapi harini dia macam pasif sikit😥risau saya ,macam taknak bergerak..Apa patut saya buat yee?Mommy semua ada pengalaman tak?Saya risau sangat..Harap semua bole beri respond yee

1 Balas

Mcm mn mommy tahu baby kurang aktif? Gerakan ok x mommy? Hbs gerakan mcm biasa x? Stay positive mommy. Klu rasa mmg baby pasif pegila ke hospital terus.

3y ago

alhamdulillah gerakan baby dah okay, now dah 39 weeks