baby movement

pregnant 19weeks, selalu kerap je rasa baby bergerak. tapi harini baby tak aktif sangat. tapi baru 19 weeks. macam mana ya?

2 Balas

biar je. normal sbb baby kecik lg. klau 28w n above x cukup gerak 10 kali before 9 mlm baru risau. if below that kdg2 rasa smggu skli sebulan skli pun ade lg2 anak 1st.

sama la sya 19weeks jg..mmg kdg x rasa gerak² sgt..tp kdg² sya minum air sejuk pas tu usap² perut bru rasa bb gerak