Hi mommies

Saya dah masuk 21 minggu.saya nak tya ada sesiapa mommies ada pengalaman yg sama..saya kerap lapar siang dan malam ....malam pulak susah nak tidur...posisi saya pun ikut sebelah kanan tak dpt tido jugak...susah nak tidur...boleh mommies bantu saya...

1 Balas

Sy pulak xde selera mkn sis, kwn sy pulak selera mkn die kuat jdi sbulan berat naik smpi 3-4kg die kne ke klinik kk tu selang sehari cek bp dan jntung bby , die kte xpelah berat naik boleh sllu dgr jntung ank die😝😝 mlm sy pun susah tido lpas mkn ubt tu klo ngiring ke knn rse nk muntah,, org kate tido ke kiri is the best , terlentng xbgus