Baby bump tak nampak lagi

Saya dah masuk 19weeks, tapi baby bump tak nampak. Mungkin sbb badan dah sedia tembam kot. Mommies2 lain macam mana

12 Balas

saya 20 weeks baru nampak sikit. kalau keluar pakai baju yg loose, mmg tak nampak sangat mengandung. 😂😂 kadang2 terfikir betul ke ade baby. but once dia da start aktif, you takkan fikir nampak ke tak. hehe. yang penting bonding kite dgn dia kuay. doktor pun kate baby is fine. normal. yg penting baby sihat. take care ya. ☺☺

Saya da 24 week. Klau org tnya brpa bulan.. mreka akan akn ckp kecil. Pergi cek klinik pun perut x bsar sprti 6 bln. Mcm org buncit je tu. Tp saiz baby ok. Berat semua ok. Pakai baju besar2 sikit lgi x nampak mcm mgndung.

3y ago

Kan sis. Asal Baby normal sihat & xda mslah.

dont worry mommy. im 26 weeks, bru nampak bump. tp tu pn kalau pakai t shirt. if baju blouse2, mmg tak nampak lgsg hahaha. awal2 preggy, rase mcm "yeke ade baby dlm ni" sbb bump takde. its okay. soon ade hehe

saya 25weeks baru nampak bump tu . tapi kalau pakai baju yang besar2 tersorok jugak 6bulan pun 😂 as long as masa scan size baby okay tak terlalu kecik, okay je . yang penting baby membesar dengan sihat ...

sama lah kita bru 18week tp tk mcm org pregnant sbb mungkin badan mmg bambam sikit tu yg perut tk nmpk sangat tp check ngn doctor baby sihat semua okay mmg tkde apa2 masalh...

saya dh 26weeks ..pun baby bump tak nampak sgt .nampak biasa2 je mcm buncit ..tp scan doktor cakap baby semua ok ..

Saya 20w baru nampak babybump sis..Sokeyh yang penting Ibu n baby sihat..Babybump tuu xpenting pun 🥰

sy dh masuk 8 bulan baru nmpak ketara preggy.. kalau x org xprasan pun preggy.. rasa mcm buncit je..

Heheheheh.. bagus la tu.. aslkn baby sihat.. xde la rasa penat atau mengah sbb perut besar sgt 🤣

Saya dah nak masok 9bulan baru perut nampak.. Ikut badan masing masing🤗