Makan ubat duphaston berapa lama boleh berhenti bleeding ??

Saya dah makan ubat duphaston dalam seminggu tapi still kuar darah lagi , cuma beza nye takk banyak kuar darah dari first ² itu hari .. berapa lama sebernye bleeding boleh stop ?? mommy ² ada pengalaman takk ?? boleh share dgn sya takk :(

3 Balas

sy bleeding dr 6 mggu hingga sekarang 14 mggu wlupn tth mkn duhapson.. kluar msk wad tu mmg dah rutin.. alhamdulillah..ank sy aktif dalam kandungan..uri pun ok.. doktor pakar sndri pun x dpt punca bleeding tu dr mna

Baru baca soklan awak..saya baru di sini.. sya jadi mcm awak jgk.. 4 hari dh ambil duphaston..tp darah x keluar banyak pon..mcm brownish skit2 ja.. itupon kalo di lap..boleh taw x awak dh selamat melhirkan?

awakk, kita sma tp sy bleeding 5hari je . cuma kndungan sy bru msuk 6mggu. next week kna scan dlu sbb x thu kndungan ok ke tak

1y ago

sy pn sama bleeding kndungn dah masuk 7 minggu.doktor bagi duphaston tapi Smpai skg masih lg bleeding.😥