stress dengan mulut manusia

Saya dah khawin 1tahun 7bulan macam mne yeee nak kuat dengan mulut manusia yeee... Suami anak tunggal tapi alhamdulillah keluarga mentua sngt2 memahami... Setiap bulan saya berharap supaya taj period tapi ape kan daya.... Ermmmm????

2 Balas

Boleh pergi klinik utk cek kesuburan suami Isteri. Kita usaha cara tu

Dh cek masalah suami/isteri?

4y ago

Dah.... Saya buat laparoscopy dah sbb senggut kuat... Tapi alhamdulillah saya punye semua okeyy clomid pun dah makn... Cuma suami ade masalah sikit... 😭😭