Masa mengandung ade tips tak elak kan bau mulut, stress dah rasa😭😭 gigi xde yang berlubang pun

Mulut berbau

2 Balas

Maybe sis boleh buat scaling gigi. lepas makan try kumur dgn mouthwash. Pernah baca artikel, mulut berbau boleh juga datang dari kesihatan gut kita. Sis boleh try makan yogurt atau makan probiotik.

10mo ago

Tq dear akan cubaaa tips nii tq yeaa

Gosok gigi 2x jangan lupa gosok lidah skali. Mouth wash juga ambil yang non alcohol

10mo ago

Itulaa tq yeaaa.. sebelum ni g klinik kerajaan jee.. hahaha memang xlogik langsung sb pembawakan baby.. rase nk seret kepala dkt jalan jee dngar mcmtu🤣