Pelajar & mengandung

Saya dah kahwin dan masih belajar, tiba-tiba lekat pulak baby. Dah laa pjj dengan suami. Saya sekarang stress teramat sebab dah final year dan busy dengan tugasan. Alahan pulak teruk sgt. Nak makan pun tak tk boleh. Sentiasa rasa penat je. Apa patut saya buat.. Sekarang dah 9weeks.

1 Balas

sy 3rd year student. anak sulung 2y. mmg penat tp sy tak extend sbb due sblm final exam. Alahan Ada tp skrg NK masuk 3bulan dh kurang sikit. Minta support kwn terdekat kalau nk study