Evening Sickness

Hi siapa sini yang alahan dia time petang ke malam? Dulu masa awal awal pregnant takde alahan pun. Ni dah masuk 9 weeks tiba tiba alahan pulak. Lepas asar je terus start mual mual nak muntah. Makan pun terus tak selera. Siapa sini ada pengalaman sama jom la share 🙌🏻#firstbaby #bantusharing #momlife

2 Balas

saya start alahan waktu 6 minggu.. mual2 tak menentu. kadang2 bangun tido mual kadang2 takda.. tapi yang kerap mual malam la.. lagi satu kalau ada bau yang tak kena dengan hidung mesti mual. waktu mula2 kena alahan tu setiap kali masuk tandas mual lepas tu bau2 masak2 pun mual.. sekrang dah 13 minggu kurang dah sikit.. tapi still ada..

saya pun sama.. start mual muntah petang2 😆

4y ago

Haha pelik kan. Selalu tengok orang alahan semua pagi. Sampai kat kite petang pulak hahah