bantu saya, saya buntu

saya dah habis berpantang, anak dah 2 bulan 8 hari, saya darah nifas dh off, tapi kadang2 keluar darah warna merah coklat, tak banyak, bila dh keluar sekali tu, bila saya cuci, tak keluar dah darahnya, then hari lain tiba2 keluar semula darahnya, tak menentu, tu darah apa ya ? kadang2 je darah tu ada, bahaya ke utk kesihatan saya?

2 Balas

60 hari tu nifas..lps tu istihadah darah berpenyakit..kot darah period

maybe darah istihadah or period