Darah nifas

Hai. Saya dah berpantang selama 33 hari. Beberapa hari lepas darah nifas sy dah kurang. Kadang2 dekat pad/pantyliner tak ada pun. Cuma bila sy kencing, dia akan keluar sekali. Semalam mcm ada lendir coklat2 kuning. Tiba2 hari ni, darah nifas saya keluar dengan banyak. Dan pad penuh, adakah itu bahaya?

1 Balas

bahaya juga, ke puan dah datang period balik? sbb kakak saya pernah jadi macamni, rupanya2 period dah. sbb dia ada makan jamu dalam pantang. so maybe u boleh check doctor